Er du ikke typen, der plejer at bruge meget tid i haven om vinteren, skal du måske i gang med at lave om på det.

Du kan stadig slappe af i haven

Det kan være en rigtig god idé at blive ved med at komme ud i haven, også selvom det begynder at blive lidt køligere i vejret. Du har stadig rigtig gode muligheder for at slappe af i din have, selvom det ikke er sol og 30 grader. At være i sin have kan være meget afslappende i sig selv, og du behøver ikke engang at lave noget for at kunne stresse lidt af med at være i din have. Plejer du at finde fred og ro i din have om sommeren, vil du også kunne finde det om vinteren.

Masser af havearbejde du kan lave

Hvis du ikke er bange for at tage fat, er der jo også en masse havearbejde, du kan gøre om vinteren. På den måde kan du jo blandt andet vælge at gå i gang med at gøre din have forårsklar, så du har den bedste have at arbejde med, når vejret begynder at bliver lidt bedre i det på den anden side af vinteren. Selvom du får en rød næse og måske skal have handsker på, er det stadig en fornøjelse at lave havearbejde om vinteren, og så kan du jo altid lune dig på en varm kop kaffe eller kakao, når du skal have et hvil.

Perfekte sted at finde ting til juledekorationen

Vil du gerne lave din helt egen juledekoration i år, kan det også være, at du kan finde ting fra din have, som du kan bruge til at lave den med. Eller måske bare dele til den. Det er sjovt at lave sin juledekoration fra ting, som du har fundet i din egen have. Det er altså bedre end bare at gå ned og købe noget i supermarkedet, som alle andre også køber til deres juledekorationer. Så gå efter inspiration til dekorationen i haven i år.

Haven er et godt sted at være hele året

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt dejligt og fredfyldt at være i sin have, også om vinteren. Har du en skøn have, kan du glæde dig over, at du lige så vel kan være i den om vinteren som om foråret og sommeren. Det gælder om at finde de skønne ting ved haven i de måneder, hvor du ikke bare ligger og tager sol, for det kan altså sagtens lade sig gøre. Her kan du nemt finde glæde ved at være i de kølige måneder.

Find den bedste juletræsstjerne her, hvis du mangler en ny.